Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusohjeet

Tervetuloa Puulate-verkkokaupan tilaus- ja palautuskäytäntöihin! Tällä sivulla kerron miten käsittelen tuotteiden palautuksia ja vaihtoja.

Voimassaoloaika:

Nämä ehdot ovat olleet voimassa 14.12.2023 lähtien. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen:

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Toimitusaika:

Valmistan tuotteet tilauksesta ja toimitusaika on 1 - 14 päivää, riippuen tilausten määrästä. Kustomoitujen tuotteiden toimitusaika voi olla jopa pidempi. 

Vaihto- ja palautusoikeus:

Tarjoan 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeuden verkkokauppatilauksiin, lukuun ottamatta kustomoituja tilaustuotteita. Vaihto toiseen tuotteeseen on maksuton. Palautuksesta peritään 6 euron maksu.

Kustomoidut tilaukset:

Asiakas vastaa toimittamansa materiaalin tekijänoikeuksista sekä kuvan luvallisesta käytöstä. 

Huomaathan, että kustomoituihin tilaustuotteisiin ei sovelleta 14 vrk:n palautusoikeutta, sillä jokainen tuote on uniikki ja räätälöity asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaisesti. Mahdollisissa virhetilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse lava.puulate@gmail.com.

Virheelliset tai kuljetuksessa vioittuneet tuotteet:

Jos vastaanottamasi tuote on vioittunut tai virheellinen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluun kuvan kera. Kuljetuksessa vioittuneet tuotteet korvataan ensisijaisesti uudella tuotteella tai korjataan tarvittaessa. Ilmoitus on tehtävä viimeistään 14 vrk:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Palautusilmoitus:

Muista aina ilmoittaa palautuksesta asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen lava.puulate@gmail.com.

Huomaathan, että noutamaton paketti ei ole palautus. Palautuneet paketit voi lunastaa maksamalla uudet postikulut (5-11€). Palautukset on tehtävä viimeistään 14 vrk:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Palautusmaksu:

Palautusmaksu on 6€, ja se vähennetään hyvitettävästä summasta, myös osapalautuksissa.

Palautusohjeet:

Lähetä minulle sähköpostia tarkempien palautusohjeiden tiimoilta. lava.puulate@gmail.com.

Huomioitavaa:

Puulate voi käyttää kuvia, videoita ja muuta materiaalia tuotteiden valmistusprosessista sekä valmiista tuotteista omassa markkinoinnissaan, ilman erillistä ilmoitusta. Asiakkaalla on oikeus kieltää materiaalin käyttö esimerkiksi tilauksen yhteydessä täyttämällä ostoskorin lisätietoja kenttä, tai laittamalla sähköpostia lava.puulate@gmail.com.

 

Kiitos!